Tel. 96 256 6220
Fax: 96 256 6221
Calle Ibiza s/n esquina Luis García-Berlanga Martí - 46023 València
46031349@gva.es

FALLES AL 103

La setmana del 12 al 14 de març vàrem viure una intensa setmana de Falles. El nostre centre va estar ple de sorpreses començant per unes falleres molt simpàtiques i particulars que ens rebien a la porta de l’escola dibuixant somriures a xiquets i xiquetes i a les seues famílies.

          

El dimarts ens col·locàvem el mocador faller nugat al coll, dimecres afegíem el blusó i preparàvem a l’aula uns petards molt divertits per acabar la vesprada veient cremà la nostra preciosa Falla amb les famílies. L’espectacle de veure cremar la Falla va estar acompanyat d’una impressionant botella per part de tot l’alumnat de Primària i coordinat per la nostra mestra de música Maria. Vam estar acompanyats de la comparsa formada pels músics del 103 amb l’ajuda d’antics alumnes que no dubten en participar quan se’ls presenta l’ocasió.

 

L’espectacle de veure cremar la Falla va estar acompanyat d’una sorollosa «botellà» per part de tot l’alumnat de Primària i coordinat per la nostra mestra de música Maria.

Vam estar acompanyats de la camparsa formada pels músics del 103 amb l’ajuda d’antics alumnes que no dubten en participar quan se’ls presenta l’ocasió.