Tel. 96 256 6220
Fax: 96 256 6221
Calle Alfredo Torán y Olmos, 2
46023 València
46031349@gva.es

DONEM LA VOLTA AL MÓN DES DE L’EDUCACIÓ FÍSICA

En Educació Física estem donant la Volta al món. Els més menuts ho estem fent amb la companyia de Willy Fog i els seus amics, que ens estan ensenyant les normes de classe, i el que hem de fer. Ho estem passant molt bé i en aquest viatge tenim un passaport que anirem omplint amb els jocs d’arreu del món que anirem aprenent i que practicarem a les jornades que farem pròximament. Ens acompanyeu????……

Al segon cicle ens han visitat un HEROIS OLIMPICS que ens han explicat una història fascinant de les olimpíades i els valors de l’esport….. Des del Comité olímpic espanyol ens han ensenyat l’olimpisme d’una manera molt divertida i educativa, coneixent així la filosofia de l’olimpisme i els valor que comporta, de la mà dels esportistes d’èlit Merche Peris en natació i Javier garcía en esgrima.

I a més, els més grans, estem aprenent els esports de diferents països com el SOFBOL, XECBALl, i per aquest recorregut estem coneguent nous amics, amb els que hem visitat al seu centre “CEE PROFESOR SEBASTIAN BURGOS” per passar-ho bé i compartir experiències com l’esport per a persones amb paràlisi que ens han ensenyat i que s’anomena BOCCIA.

Ens encantaria que ens acompanyareu, us animeu??????